לא יודעת אם זו פטריה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

20/07/2011 | 23:17 | מאת: לורין

שלום, בת 24. אני לא יודעת אם מה שיש לי זו פטריה ועל כן נכנסתי לכאן. לפני כמה חודשים שמתי לב שהציפורן שלי בבוהן ברגל גדלה באופן שונה, גדלה לי ציפורן על ציפורן. לא מגרד לי ואין צבע מיוחד, העור מסביב לציפורן רפוי (כאילו מאיפה שהציפורן צומחת ,לא בצדדים העור כאילו רפוי כזה ולא הדוק כמו בציפורן ברגל השנייה)יש כאילו ציפורן חדשה שגדלה ומעליה עוד ציפורן ישנה שלא ניתן להסיר כי היא בחלקה על הבשר ומתחתיה בחלקה יש צמיחה מחודשת. אחרי מס' חודשים הצלחתי להוריד את הציפורן העליונה וחשבתי שבזה סיימתי. עם זאת לפני כמה ימים שמתי לב ששוב זה קרה יש לי ציפורן ומתחתיה עוד ציפורן שהגיעה כבר למחצית הציפורן שמעל. האם זו פטריה? מה עליי לעשות בנידון? תודה.

23/07/2011 | 02:08 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

את מתארת תופעה של צמיחה כפולה של הציפורן שהינה תופעה נורמאלית לחלוטין. אני ממליץ שתפני למומחה כדי שיודא שאכן מדובר בתופעה זו.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים