טיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

16/07/2011 | 21:03 | מאת: פיטר

מהם היתרונות והחסרונות של טיפולי הלייזר לפטריות שהופיעו בחלק מהצפרניים? תודה

23/07/2011 | 02:02 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

טיפול זה יכול להועיל בפטרת שטחית, אך אין לו כל השפעה על פטרת עמוקה.

24/07/2011 | 22:06 | מאת: פיטר 2

21/12/2011 | 21:19 | מאת: גלית

הפטרייה שלי הייתה ממש לא שיטחית ניסיתי כמעט הכל על מנת לפתור את הבעיה - חוץ מכדורים - אבל כל משחה וטיפות שיצאו לשוק ושרופאים המליצו אפילו תרופות סבתא כגון אקונומיקה וכד' - ושום דבר לא עזר - רק הלייזר עזר לי - טיפלתי בחולון במרכז הפטרת או מרכז הלייזר לא בטוחה איך הם נקראים- לדעתי כמעט כולם עובדים בשיטות זהות ההבדל לדעתי לפי הבדיקה שעשיתי הוא הטיפול השוטף של שיוף הציפורן והמשחות - אני קיבלתי יחס מקצועי ואדיב והמחיר גם לא היה יקר ביחס למתחרים - אך מה שחשוב הוא שהטיפול הצליח והיום הציפורניים שלי נראות מצויין עוד לא מושלם אבל אין מה להשוות למה שהתחלתי - לידנו יש בית מרקחת הומאופתי שלא האמין שיצליח - והוא היום שולח מטופלים לשם. אז לא צריך לומר דברים שלא יודעים אם אפשר לעזור - היום יש טכנולוגיה מתקדמת שעושה פלאים.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים