שאלה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

13/07/2011 | 16:06 | מאת: אריק

שלום.. שאלתי פה בעבר ואני מתנצל שאני שואל שוב פשוט אני מוטרד השאלה שלי היא : לקחתי טרבינאפין חודשיים לפטרת ציפורניים ברגליים ואין שיפור הרופא אמר לי להפסיק הכל לשבועיים ולהתחיל איטרנול הוא אומר שבגלל שלא מצאו כלום בבדיקה אז אולי יש לי זיהום של שמרים או עובשים אני מאוד מודאג שהטיפול ייכשל.. אני חייב להפטר מהפטרייה האם מה שהרופא אומר נשמע הגיוני? אולי כדאי שאטפל גם בלייזר? הציפורניים צמחו בחודשיים האחרונים וגזרתי אותם כמה פעמים אף עדיין אין שיפור תודה

16/07/2011 | 14:02 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

לרוב אורך יותר מחודשים עד שמופיעה צמיחה של ציפורן חדשה.המחשבה של הרופא שלך הינה הגיונית אך במקרים שכאלה מומלץ לחזור על הבדיקה המיקולוגית ורק לאחר מכן לגבש החלטה.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים