צפורן לבנה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/07/2011 | 12:57 | מאת: גלית

אני סוכרתית והאחות שלחה אותי לרופאת עור עקב כמעט חצי צפורן לבנה באגודל ברגל. הרופאה טענה שזה לא ממש במצב חמור והורתה לי למרוח אגיספור. המצב הוא שאין שום שנוי והצפורן עדין פחות מחצי לבנה, לפעמים זה נראה דועך ולפעמים מתחזק. אני דואגת כי אני במצב של סיכון(סוכרתית)... איך נפטרים לגמרי מהבעיה?

08/07/2011 | 17:39 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

הטיפולים יכולים להיות מקומיים או סיסטמיים. כל טיפול בציפורן מצריך התמדה לתקופה ממושכת. טיפול סיסטמי הינו יעיל יותר מהטיפול המקומי כי הוא מגיע למוצא הציפורן ומחסל את הפטרת מהעומק.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים