לאחרונה שמעתי על מוצר חדש שנקרא Clearance

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

04/07/2011 | 10:31 | מאת: דודו

באתר רשום שזה עשוי מחומרים טבעיים בלבד רק לטפטף פעמיים ביום ותוך שבוע כבר רואים תוצאות...מישהו מכיר שמע אולי על המוצר? ניסיתי כבר הכל כדורים,לייזר משחות למינהם אך שום דבר לא עזר, אני סובל שנים מפטרת ציפורניים וכבר מיואש לגמריי

05/07/2011 | 22:46 | מאת: צפונית

אני משתמשת כבר מעל חודש ימים במוצר הנ"ל בטיפול בפטרת הציפורניים , בציפורן עקשנית מאוד , יש שינוי והחלה צמיחה של ציפורן חדשה מתחת, אני מטפטפת פעמיים ביום ומידי מספר ימים משייפת את הציפורן עד כמה שניתן דק דק , ונראה כי אני בכיוון הנכון ,

22/07/2011 | 15:12 | מאת: אפרת

קניתי היום לראשונה את ה-clearance בתקווה לתוצאות יעילות וטובות ולאחר המלצה חמה. אעדכן בשבועיים הקרובים...

14/07/2012 | 21:47 | מאת: מיטל (מיואשת מהפטריות ברגליים)

היי צפונית, עברה שנה אומנם ורציתי לדעת האם הטיפות עזרו? האם הפטרת נעלמה? ויש לך ציפורניים בריאות היום? כמו כן אשמח אם תאמרי לי מאיפה קנית אותן. תודה מראש

20/01/2014 | 14:06 | מאת: יוליה

טיפות נגד פטרת הציפורניים. לכל מי שמעוניין לרכוש את הטיפות נגד פטרת הציפורניים שימו לב! הטיפות לא עוזרות. בקבוק עולה 200 ש"ח וצריך להשתמש במשך חודש בוקר וערב. אחרי חודש אין שום שינוי במצב הציפורן. אתם לא תקבלו כסף בחזרה וגם אם יובטח לכם בקבוק נוסף אתם לא תקבלו גם אותו. שימו לב ותזהרו!

28/04/2015 | 20:59 | מאת: טלי

היי רציתי לדעת ולשמוע ממך יותר על ההשפעה של התכשיר המוזכר כאן. האם זה באמת עזר לך וחל שיפור ניכר בצמיחה של הציפורן כי גם אני מנסה כבר המון זמן כל מיני תכשירים ולא מגיעה לתוצאה טובה אם לא מעולה. אני מעוניינת לנסות את הטיפות כי כל הרופאים טוענים שרק תרופה דרך הפה מביאה לתוצאות טובות. את אכן ממליצה לי לנסות אותם? בתודה מראש...טלי

מנהלי פורום פטרת הציפורניים