ציפורן כחולה כהה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

28/06/2011 | 15:30 | מאת: רונן

גילי 57 , בריא . קצת עודף מישקל אבל לא משהוא יוצא דופן. מספר שנים שאני שם לב, לא יודע בדיוק לאמר ממתי, הציפורן בבוהן הרגל השמאלית כולה בצבע כחול כהה. כל שאר הציפורניים בידיי וברגליי ניראות (ומרגישות) תקינות. אינני סובל שם מכאב, או גירוי או כל דבר אחר. האם זה מורה על בעיה כלשהי?? תודה

02/07/2011 | 17:13 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

זה יכול לכוון לבעיות שונות שלא ניתן להחליט על מהותן דרך האתר. אתה חייב לפנות למומחה לרפואת העור כדי שיאבחן את בעייתך, יחליט על צורך בבירור וטיפול בהתאם.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים