פטרת

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

27/06/2011 | 18:01 | מאת: יוסי

יש לי פטרייה בציפורניים ברגליים ואני לוקח למיסיל לציפורניים הפגועות יש נטייה להתקלף לפני כמה ימים קילפתי ציפורן פגועה יותר מדי וירד דם אני מפחד שכך תחדור פטרייה שוב למרות שאני לוקח כדורים קראתי שפטרייה חודרת לאחר טראומה לציפורן אחרי שירד דם שמתי פולידין ואח"כ שמתי אגיספור (לא אגיספור אונסיקוט) יש לי בבית לק בטרפן אבל קראתי שלא מומלץ לשלב אותו עם למיסיל לכן שמתי אגיספור השאלה שלי היא האם אפשרי שאפסיק לשים אגיספור ואשים בטרפן? האם אפשר לשים בטרפן יחד עם למיסיל והאם צריך הפסקה בין האגיספור לבין הבטרפן? תודה

27/06/2011 | 22:14 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

אתה נוטל טיפול בלמיסיל פומי. בזמן טיפול זה אין צורך בכל תוספת של טיפול מקומי. תפסיק הכל ושים פולידין בלבד.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים