שיתוף המקלחת עם חבר עם פטרת בציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

19/06/2011 | 13:59 | מאת: שרון

שלום, לחבר שלי יש פטרת בכל הציפורניים ברגליים כבר הרבה זמן והוא לא מטפל בזה. הוא גם תולש מידי פעם את הציפורניים כי הן מציקות לו ונושרות ולכן גם יורד לו דם מידי פעם. רציתי לדעת האם זה מסוכן להתקלח באותה מקלחת ואם אני יכולה להידבק? ואם כן, מה אפשר לעשות מפני שאין עוד מקלחת..

21/06/2011 | 14:14 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

את עלולה להידבק ממנו ולכן הוא חייב לפנות למומחה ולקבל טיפול. אין חסינות מפני פטרת אם את באה איתה במגע אך לא תמיד זה המקרה, ולכן הוא יצטרך לקבל טיפול.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים