פטרת

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

16/06/2011 | 12:05 | מאת: מישמיש

שלום רב! יש לי מזה 10 שנים פטרת בציפורן הבוהן ברגל ובאצבא שלידה. בבוהן , באזור העור מתחת לציפורן תמיד אדום ונפוח - מדוע ? ובאצבע שליד הבוהן הפטרת בתחתית הציפורן תמיד שחורה , לא משנה כמה אני אשייף ואגזור , העיור מתחת לציפורן שחור. האם יש דרך להעלים את השחור הזה ? האם זו הפטרת ? תודה על כל התשובות !

21/06/2011 | 14:09 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

יכול להיות שהכל הינו תוצר לואי של הפטרייה אך עקב ייתכנו גם מחלות אחרות ולכן מומלץ לפנות למומחה כדי שיקבע אם אכן כן ולתת טיפול בהתאם.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים