האם יש לי פטריה?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

09/06/2011 | 16:00 | מאת: אושר

שלום רב, לפני שלושה ימים, קיבלתי מכה חזקה בזרת של כף הרגל. למחרת, עשיתי פדיקור והקוסמטיקאית אמרה כי התפתחה לי פטריה (תוך 12 שעות). הציפורן שינתה מעט את צבעה (לכחול-אפור), אבל אין שום שינוי במרקם הציפורן ואין שינוי במרקם העור שמסביבה...היא מעט כואבת, כמו כל מכה יבשה שמקבלים. המוצרים שישנם בשוק לטיפול, הנם מאד יקרים ואני לא רוצה לקנות סתם תכשיר- כשאולי לא מדובר בכלל בפטריה...מצד שני, אני לא רוצה לחכות יותר מידי במידה ואכן מדובר בפטריה. אשמח לעצתכם. תודה

11/06/2011 | 17:42 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

פטרת אינה מתפתחת כל כך מהר, ולדעתי מדובר בשינויים משנייים לחבלה.

25/09/2011 | 13:03 | מאת: דוד

שלום, יש לי מכר שהתחיל לטפל ברשת המרפאות "פטרת קליניק" , מדובר בסדרה של 8 טיפולים ,הוא רק בהתחלה וכבר נכר שיפור במצב הפטריות. שווה להתקשר 1-700-70-22-99 כי אחוזי ההצלחה אצלם הוא מעל 90% .

מנהלי פורום פטרת הציפורניים