פטרת צפרניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

08/06/2011 | 09:31 | מאת: rg1

אני סובלת במשך שנים מפטרת בצפרני הרגליים והידיים. בשנה האחרונה טופלתי באמצעות למיסיל (כדורים). המצב השתפר אך לא לגמרי. נאמר לי ע"י רופאת המשפחה שאסור לקחת את הכדורים למעלה מחצי שנה. מה אוכל לעשות בכדי לסיים את הטיפול. במצב זה אני חוששת שהכל יחזור לקדמותו. האם טיפולי לייזר יעילים?

11/06/2011 | 17:40 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

רופא צריך להערך את מצב הציפורניים והאם מה שאת מתארת הינו שרידי פטרת או צמיחה איטית של ציפורניים ובהתאם לזה להחליט על צורך בטיפול.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים