כדורי לוסריל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

07/06/2011 | 17:32 | מאת: שולה

שלום! זה מכבר זמן רב שאני מתלבטת לקחת כדורי לוסריל מהפחד פפגיעה בתיפקודי כבד. לפני 4 חודשים עשיתי בדיקות דם והתוצאות : BILIRUBIN TOTAL 0.8 BILIRUBIN DIRECT 0.1 BILIRUBIN INDIRECT 0.7 GOT(AST) 24 GPT 23 ועדיין לא לקחתי כדורים. לני יומיים ( 4 חודשים אחרי הבדיקה האחרונה ) עשיתי שוב בדיקות כי החלטתי ללכ על זה , והתוצאות : BILIRUBIN TOTAL 0.8 BILIRUBIN DIRECT 0.2 BILIRUBIN INDIRECT 0.6 GOT(AST) 20 GPT 21 האם על פי הביקות האחרונות אני יכולה להתחיל ליטול למיסיל , ומדוע יד שינויים בבדיקות במהלך 4 חודשים מבלי שלקחתי שןם כדור ? תודה וסליחה על האריכות ....

11/06/2011 | 17:37 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

הבדיקות בטווח התקין של הנורמה ואין מבחינה זו כל בעיה ליטול כדורי למסיל במידה ורופא מומחה החליט שזה הטיפול המתאים לבעייתך.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים