לבן בצפרניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

06/06/2011 | 06:44 | מאת: קרן

שלום, לפני כשבועיים החלק הלבן של הציפורן החל להתפשט לתוך החלק הורוד. לפני שזה קרה, לצערי השתמשתי לאורך תקופה של כחודש בלק זול. במקביל, לפני כשבועיים, התחלתי לצרוך מוצרי חלב לאחר תקופה של 4 חודשים במהלכם כמעט ולא צרכתי מוצרי חלב. לא כואב לי ואני לא מרגישה שינוי בציפורן מלבד הצבע. זה קרה באופן ברור ב-4 צפורניים וניתן לראות זאת באופן מינורי בעוד 3 צפורניים. אשמח לדעת מה הבעיה לפי דעתך וכיצד ניתן לטפל בכך. תודה.

11/06/2011 | 17:34 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

אני מניח שזה קשור ללק שמרחת, אך קשה לקבוע זאת בלי לראות זאת לכן אני ממליץ שתפני לבדיקת מומחה לרפואת העור כדי שיאבחן ויחליט על טיפול בהתאם.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים