שאלה לגבי שימוש בקרטוספור

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

24/05/2011 | 02:12 | מאת: אביגיל

שלום רב מאחר וצמחה לי ציפורן בכף ברגל מתחת לציפורן קיימת והתחיל עיבוי צהוב הומלץ לי ע"י רופא עור על שימוש בקרטוספור למניעה וטיפול בפטריה(שחשב שקיימת).הציפורן שליכל כך מתקלפת ופריכה מאז השימוש שאני חוששת להמשיך בטיפול אף כי הומלץ לי על התמדה בת חודש ימים.האם ה נורמלי? האם אשאר בסוף הטיפול ללא ציפורן?? מה לעשות??אשמח לתשובה מהירה(מתחתנת בעוד שבועיים...)תודה מראש

27/05/2011 | 19:13 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

אני ממליץ שתפסיקי את המריחה ואין סיבה להיכנס ללחצים מיותרים בייחוד שאת לפני ארוע חשוב. ממליץ שתכסי את הבעיה של הציפורן בלק צבעוני ולחזור בהזדמנות הראשונה למומחה שהמליץ לך על טיפול זה כדי שיחליט על הצורך בהמשך הטיפול.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים