פטרת

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

23/05/2011 | 01:15 | מאת: רמי

שלום אני חושב שיש לי פטרת ציפורניים מסוג pso כי נראה שהיא מתחילה בבסיס הציפורן בבסיס יש סימנים חומים ושאר הציפורן צהובה כך גם עם עוד שתי ציפורניים תוצאות הבדיקה שעשיתי מראות שאין לי פטרייה בכלל אך הרופא החליט לרשום לי טרבינאפין בכל זאת השאלה שלי אם לא הגיוני יותר ספורנוקס? קראתי שפטרייה מסוג pso נובעת לפעמים מקנדידה וטרבינאפין לא משפיע על קנדידה... תודה

27/05/2011 | 19:09 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

אין פטרייה בשם PSO. ספורנוקס מטפל באופן יעיל יותר בקנדידה מלמיסיל שהוא גם כן יעיל. אתה תצטרך לדון בזה עם המומחה שבדק אותך.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים