הצלחה חלקית של שימוש באיטרנול

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

21/05/2011 | 19:12 | מאת: רמות

אני מטופל בכדורי איטרנול כ-5 חודשים. הציפורן באגודל כף היד השתקמה, אך בבוהן כף הרגל לא חל שינוי. מה יכולה להיות הסיבה וכמה זמן רצוי ומומלץ להמשיך וליטול את הכדורים? תודה.

27/05/2011 | 19:05 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

בהרבה מקרים הצמיחה של הציפורן מתחילה דווקא לאחר גמר הטיפול התרופתי ולא במהלכו. גורם נוסף שעלול להשפיע הינו הסוג של פטרייה הקיימת בציפורן שאולי והאיטרנול איננו מכסה סוג זה והאם קיימת דיפורמציה בסיסית כלשהי בציפורן זאת, כדוגמת ציפורן שעברה טראומה כלשהי. תצטרכי לחזור למומחה שרשם לך הטיפול שיבדוק ויחליט על הפסקת הטיפול או החלפתו לאחר.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים