טיפול פומי

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

20/05/2011 | 08:59 | מאת: רוב

שלום לפי מה שקראתי, ישנן 2 תרופות סיסטמיות עיקריות לטיפול בפטרייה בציפורניים אחת יעילה לרוב הפטריות ואחת לכולן מדוע אם כן כל כך חשוב לזהות את סוג הפטרייה בבדיקה? הרי לרוב לא מזהים שיש פטרייה בכלל... במשך הזמן שבו נעשות שתי בדיקות ניתן כבר להיות בתקופת חודשיים של טיפול בכדורים...

24/05/2011 | 00:47 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

קיימת חשיבות רבה לזהות את הפטרת כי לעתים השינויים בציפורניים אינם על רקע פטרייתי ולא נראה לי שזה דבר היוני ליטול כדורים במשך מספר חודשים שאין מדובר בפטרת. חלק מהפטריות מכוסה ע"י תרופה אחת וחלק אחר מכוסה יותר ע"י התרופה השנייה ולכן חשוב להמתין לתשובה הסופית כדי לתת את הטיפול המתאים ביותר.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים