טיפול בלייזר IPL, זה אמיתי או עבודה בעיניים?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

19/05/2011 | 18:22 | מאת: גיא

יש לי פטריה על בהונות שתי הרגליים. היא שם כבר בערך 8 שנים, ניסיתי כל מני דברים כמו אקונומיקה וזרעי אשכוליות, אבל למען האמת לא ממש התמדתי.. וזה לא עזר. על הכדורים שמעתי דברים ממש רעים. ראיתי פירסום של מרפאה מסוימת שמטפלת בלייזר, קרן אור IPL, דיברתי איתם והם הבטיחו הצלחה תוך 8 טיפולים או שהם מחזירים את הכסף. דיברתי עם נציג שלהם שלא נשמע לי כמו מומחה אלא יותר כמו איש מכירות. המחיר נשמע סביר בהחלט אך יש לי איזו תחושת בטן שזה אולי קישקוש ועבודה בעיניים. אשמח לשמוע מאדם שהטיפול הזה באמת הצליח לו, ולנסות להבין אם מוכרים לי פה לוקש או שבאמת יש סיכוי להיפטר מהפטריה המכוערת הזו. תודה מראש. גיא.

23/05/2011 | 18:59 | מאת: לוי יהודית

כן זה עוזר לי היתה פטרת בכל העצבעות ונשארו לי 2 אני ממשיכה בטיפול אל זה לא 8 טיפולים אנ מטופלת במקום אחר

21/12/2011 | 21:27 | מאת: גלית

רק לעבור עם המכשיר לדעתי לא יעזור - נדרש מקצוענות של טיפול מקדים - אני טיפלתי במרכז הפטרת - אני לא יודעת כמה סניפים יש להם - כתבתי על זה בעבר בפורום אני כותבת מתוך סיבה לעזור לאחרים - הטיפול שלי הצליח - תבדוק אם הם מקצועיים אם כן לדעתי אתה יכול לטפל - בדקתי הרבה מכונים - באמת יש הרבה עבודה בעיניים כאשר רק מעבירים את המכשיר על הציפורן - וחוץ מזה אין סיבה לשלם מחירים מטורפים.

23/07/2012 | 21:19 | מאת: ימית

אשמח לקבל המלצה על מרפאה טובה שמטפלת בלייזר

14/05/2013 | 07:18 | מאת: יוסי א

אני טיפלתי שם וברוך השם חצי אחרי. ציפורנים נראות מצויין.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים