טרבינאפין

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

18/05/2011 | 16:42 | מאת: פנחס

שלום! נראה שיש לי פטרייה בציפורניי הרגליים הרופא שלך אותי לבדיקה שייצאה שלילית למרות זאת הוחלט לתת לי טרבינאפין יש לי שתי שאלות: ידוע לי שהטיפול הסיסטמי הוא לפי סוג הפטרייה ותוצאות המעבדה אצלי היו שליליות, אז האם יש סיכוי שטרבינאפין לא מתאים? שאלה שניה - ביקשתי מהרופא שייתן לי מרשם ללוסריל בנוסף לטריבנאפין והוא אמר שאין צורך... לא היה עדיף שאמרח גם לוסריל? תודה

20/05/2011 | 01:01 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

אינני רואה צורך בטיפול מקומי כשנוטלים טיפול סיסטמי. הטרבינפין מכסה את רוב הפטריות אך לא את כולן. לעתים יש צורך בביצוע בדיקה מיקולוגית חוזרת.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים