פטריה בבוהן ברגל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

17/05/2011 | 16:47 | מאת: ליאת

שלום רב, לפני כחודשיים שלושה הוסבה תשומת ליבי לכתם בציפורן, בוהן שמאל, חשבתי שזה כתם או שלא הסרתי היטב את הלק (תמיד יש לי לק ברגליים).. הגעתי לפדיקוריסטית שלי שאמרה לי לבדוק את זה מול רופא עור, הלכתי לרופא באותו השבוע שנתן לי סוג של לק שקוף (מאד קטן שעלה מאד יקר) ואמר לי למרוח על הציפורן לפני השינה, כל יומיים.. ושתוך חודש זה יעבור, המצב הוא כזה: הציפורן לא אורכת, כלל. מאז. והכתם לא יורד, אין כאב או משהו אבל אסטטית זה נראה רע וזה מפריע לי (כיוון שאני לא שמה לק ברגליים ואני מאד אוהבת ורגילה להיות עם לק..) שמעתי על טיפות טבעיות של חברת "טבעמד" ואפילו שקלתי טיפול בלייזר, רק שאני מפחדת לקבל את אותה תוצאה או סתם לבזבז כסף וזמן. מה אפשר להציע לי?

20/05/2011 | 00:49 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

ייתכן ולא מדובר בהחמרה אלא בנוזל שנדבק לציפורן אך עקב הסיכוי של הופעת החמרה ממליץ שתחזרי למומחה שרשם לך הטיפול כדי לבדוק את סיבת ההחמרה.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים