פטרת כתוצאה מטראומה/ מכה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

15/05/2011 | 15:21 | מאת: דורית

האם הטיפול בפטריה שנגרמה ממכה שונה מטיפול מפטריה מכל מקור אחר? האם ישנה משמעות למקור הופעתה? האם קילוף של הציפורן החולה בעקבות שימוש בטיפות מסמן תהליך חיובי של הבראה? ושאלה אחרונה,האם טיפול בלייזר יכול ,אם לא להועיל, להזיק להחלמה? האם יש סיכונים בטיפול בלייזר לפטריה?

20/05/2011 | 00:39 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

הטיפול הינו מכוון לפטרת ללא קשר למקורה, אך במידה והחבלה גרמה נזק קשה למיטת הציפורן הטיפול נגד הפטריות לא יחזיר הציפורן לקדמותה. קילוף הציפורן יכול לכוון להחלמה, אך יש צורך להמשיך בטיפול בטיפות עד לראיית צמיחה חדשה ותקינה של הציפורן. טיפול בעוצמות גבוהות באמצעו לייזר עלול לגרום לנזק במיטת הציפורן.

20/05/2011 | 10:02 | מאת: דורית

למיטת הציפורן בטיפול בלייזר במסגרת המכונים השונים.בעצם לא כזה מפתיע -כל העסק הזה נראה הכי לא מקצועי שיש. מצד אחד מצהירים במודעות שרופא יבצע את הטיפול, מצד שני ראיתי את הפקידה בעצמה מטפלת בלייזר. במסגרת פגישת היעוץ נאמר לי שלא יכולה להיות אף תופעת לוואי חוץ מאולי סיכוי לחזרה של הפטריה שתטופל שוב. תודה רבה על תשובתך

מנהלי פורום פטרת הציפורניים