יעוץ לרופא

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

15/05/2011 | 14:08 | מאת: חני

תודה לך על התשובה בקשר לטיפול בלייזר.רציתי לדעת לאיזה רופא ליפנות דרך קופח וכמה זמן טיפול לריפוי כל האצבעות ברגלים . ובנוסף האים הכדורים לא פוגעים בכבד.

20/05/2011 | 00:21 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

הטיפול ניתן ע"י מומחה לרפואת העור. הטיפול בכדורים ניתן לפרק זמן עד 4 חודשים. ישנם כדורים שמתפנים מהגוף דרך הכליות לעומת אחרים המתפנים דרך הכבד, דוגמת אלה הניתנים לפטריות. לעתים נדירות מופיעה הפרעה בתיפקודי הכבד, ולכן מבוצעות בדיקות הדם לשם מעקב וניטור.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים