פטריה בציפורן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

08/05/2011 | 16:11 | מאת: שיר

שלום יש לי פטריה בציפורן ברגל אני צריכה לעשות בדיקת ציפורניים בשבוע הבא והשאלה שלי היא כזו: האם אני יכולה למרוח לק על הציפורניים? האם זה עלול לפגוע בתוצאות הבדיקה? ואם אני כן יכולה למרוח לק, כמה ימים לפני אני צריכה להוריד אותו? ועוד שאלה.. כתוצאה מהפטריה הציפורן שלי התעוותה קצת, האם טיפול בכדורים נגד פטריות יעיל ויחזיר את הציפורן למצבה הקודם? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה מראש

14/05/2011 | 07:36 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

עקרונית לק לא אמור להוות בעיה אך לרוב מומלץ לא למרוח כל חומר מספר ימים לפני הבדיקה. אם הדיפורמציה בציפורן הינה חדשה והינה בוודאות משנית לנזק שנגרם לציפורן מהפטרייה אזי לדעתי רוב הנזק הזה הינו הפיך.

22/09/2011 | 15:02 | מאת: דוד

דוד חיסול פטרת הצפרניים ע"י מכשיר IPL אני התחלתי לאחרונה טיפול בפטרת הצפורניים באחד הסניפים של רשת הקליניקות: "פטרת-קליניק" (בבאר שבע), עברתי כבר 3 מתוך 8 טיפולים (פעם בשבוע) ואני מתחיל לראות כבר השפעה טובה. התוצאה של צפורן בריאה ומראה נאה של האצבעות - שווה את העלות הכספית! אחוזי ההצלחה ברשת הם כ 95% וזה בהחלט מצדיק לפחות פגישת יעוץ ואבחון. בהצלחה, דוד. הטלפון שלהם: 1-700-70-22-99 .

05/03/2012 | 09:32 | מאת: דודי

האם סיימת את הטיפול? מה התוצאות הסופיות? אשמח לתשובה מהירה, אני מתלבט אם להתחיל טיפול אצלהם. תודה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים