תרופת סבתא לפטרת ציפרניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

07/05/2011 | 17:25 | מאת: יעקב

שמעתי שטיפול סבתא יעיל בפטרת הוא לעטוף את האצבע עם הציפורן הנגועה בצמר גפן ספוג בכוהל רפואי ולעטוף את צמר הגפן בניילון למניעת התנדפות הכוהל. להשאר במצב זה במשך שעתיים לפחות. כאשר חוזרים על הטיפול הזה יום יום במשך שבועיים מתחילים לראות שיפור ולאחר 4-6 שבועות של טיפול הפטריה נעלמת. האם מוכר טיפול כזה?

14/05/2011 | 07:25 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

הטיפול שתיארת איננו טיפול מוכר, אך זה המצב ברוב "טיפולי סבתא". אם שמעת מאנשים שהתנסו ושעידו שטיפול זה מטיב ואיננו מזיק אתה יכול לנסות אותו. אני רק חושש מהגירויים שעלולים להיווצר בעור שמסביב לציפורן כתוצאה חסימת האלכוהול, אך אם כאמור שמעת מאחרים שהתנסו בטפול זה והדבר לא יצר גירויים אזי אין בעיה שתתנסה בטיפול זה.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים