טיפול לייזר לפטרת הציפורניים - מומלץ?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

04/05/2011 | 10:01 | מאת: עדי

בת 24. כשנתיים יש לי פטרת ב2 ציפורניי הרגליים.טופלתי בעבר בכדורים (2 סוגים כי סוג אחד פגע קלות בכבד) במשך 4 חודשים, ולא הורגש שום שיפור משמעותי, אם בכלל.. מיותר לציין כי ניסיתי גם את הטיפול "הקל" טיפות למיניהן וכו' ולא הועיל.. ברצוני לדעת מה דעתכם על טיפול בלייזר למניעת פטרת.. מה ידוע על אחוזי ההצלחה במעשי ולא בתאורי, האם יש רגרסיה והאם זה מומלץ מבחינתכם.. תודה רבה..

07/05/2011 | 23:25 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

אין תשובה מדוייקת לשאלותיך ולכן אינני ממליץ על טיפול בלייזר לבעיה שתיארת. מומלץ חזרה על בדיקת הפטריות והחליט בהתאם.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים