המעפיליפ 18 כפר שמריהו

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

30/04/2011 | 14:33 | מאת: יצחק

קיבלתי תרופה לפטרת - טרבינאפין מרופא עור לקחתי כדור אחד ולאחר כ-24 שעות לקחתי את השני התחלתי לקבל גירוי בכפות הידיים וכפות הרגליים מישום מה לא קישרתי את הגירוי לכדור ולקחתי הערב השלישי כדור נוסף לפני השינה למחרת בבוקר קמתי כשכל כפות הידיים וכפות הרגליים היו נפוחות ומלאות בשלפוחיות קטנטנות הפסקתי עם התרופה שלשום יום חמישי אך השלפוחיות עברו מגב היד לכף היד וברגליים השלפוחיות גדלו בחלקם אני מרגיש בכפות הידיים והרגליים גירוי קל ואתמול בלילה אף היה לי קוצר נשימה אך הבוקר הנשימה חזרה להיות סבירה מה עלי לעשות?

07/05/2011 | 22:57 | מאת: ד"ר ריאד קאסם

ייתכן והתופעה שאתה מתאר הינה תגובה אלרגית ללמיסיל ולכן אתה חייב להפסיק את נטילתו ולפנות למומחה של רפואת העור שרשם לך את הטיפול, אך לעתים ישנה תופעה שמלווה את הטיפול בפטרת שבה הגוף מגיב בשלפוחיות כתגובה לתחילת חיסול הפטרת מהעור.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים