החמרה בעקבות טיפול לוסיריל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

28/04/2011 | 23:04 | מאת: ליאל

סובלת מפטריה בבוהן זמן ממושך, הפטריה קטנה מאד במשך הזמן. לאחר תחילת טיפול בלוסירל חלה החמרה, החלק הפטרייתי התרחב והתפשט גם בבוהן השנייה שהייתה נקייה כמעט לחולוטין. האם להמשיך בטיפול? האם יש טיפול קצר יותר? תודה.

שלום רב במקרה כמו שלך הייתי מפסיק כל טיפול מבקש לבצע בדיקה לפטריות - ואם אכן התשובה תהיה חיובית הייתיממליץ להוסיף טיפול סיסטמי בכדורים המתאימים לפי סוג הפטריה בברכה דר שמר

29/04/2011 | 10:14 | מאת: ליאל

תודה, מבקשת המלצה לרופא מומחה בתחום הציפורניים. באזור חיפה והצפון.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים