קרטוספור

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

25/04/2011 | 22:34 | מאת: יניב

שלום. יש לי פטרייה בציפורניים של הרגליים, ברגל אחת בשתי אצבעות קטנות וברגל השנייה באצבע קטנה אחת. הציפורניים הפכו חומות. אני מעוניין בפתרון מהיר ככל האפשר של הבעיה, קראתי על משחת "קרטוספור" שממיסה את הציפורן הנגועה. האם ניתן להשתמש במשחה זו על כמה אצבעות יחד? וכמה זמן לוקח עד שרואים תוצאות בהנחה שמדובר בציפורניים מאוד קטנות יחסית? בנוסף לכך יש לי התחלה של פטרת באגודל, אך שם זה במצב התחלתי מאוד, כמעט לא רואים, רק מעט צהוב בפינה ומעט "עננים" לבנים. עד כמה לק בטרפן יכול לעזור במקרה כזה, או לפחות לעקב התפתחות של הפטרת? תודה

27/04/2011 | 19:44 | מאת: יניב

רק עוד שאלה קטנה... האם קרטוספור יעיל יותר מלק לוסריל? נראה ששימוש בקאטוספור יכול להביא לתוצאות בתקופת זמן קצרה בהרבה..?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים