שמן עץ התה האוסטרלי נגד פטרת?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

25/04/2011 | 18:14 | מאת: צבי ש.

אמרה לי "מומחית" בבית מרקחת כי מריחת שמן עץ התה האוסטרלי יעילה מאד נגד פטרת (לאחר שלקים שונים לא עזרו). האם יש לכך ביסוס מדעי או ניסיון חיובי ?

אכן מילת ה"קסם" "שמן עץ התה האוסרלי " נותנת תחושה של מוצר מיוחד במינו אך חשוב לציין ולהדגיש שאין ולו עבודת מחקר אחת המאשרת זאת מניסיוני בנושא זה ממטופלים רבים שטופלו במוצר זה - לא נצפה שיפור או בוודאי לא נצפה ריפוי בברכה דר שמר

26/01/2012 | 17:26 | מאת: ניר פלוטקין

שמן עץ התה הוא מצויין לטיפול בפטרת, אבל יש טובים ממנו וגם תערובת מוכנה שיעילותה מוכחת. נסו את "פיטרון" של "נפלאות הרמב"ם", מוצר מצויין. טיפה אחת 2-3 פעמים ביום בבסיס הציפורן והעסק סגור.

18/07/2012 | 22:53 | מאת: אילן

צודק...התכשיר לא עוזר - אולי שיטת שיווק של בתי המרקחת..

19/07/2012 | 16:19 | מאת: ניר פלוטקין

ד"ר שמר נכבד, אני מאד תמה על תגובתך המזלזלת (מילת ה"קסם") בענין שמן עץ התה. הוא נחשב כמוביל בטיפול אנטי פטרייתי והנסיון איתו מצויין. יש שמנים אתריים נוספים לטיפול בפטריות ושילובים שלהם מקיימים סינרגיה לטובת טיפול עוד יותר מוצלח.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים