פטרת בבוהן - נקודה אדומה באמצע

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

12/06/2016 | 21:33 | מאת: בתיה

יש לי כבר פטרת בבוהן כמעט 9 חודשים. בהתחלה זה היה קטן ששמתי לק ואז זה נהיה חמור אז לפני חודשיים התחלתי לקחת כדורים עם אגיפור תמיסה. חצי הציפורן העליונה התמוססה ואין לי כלום ועכשיו גדל לי למטה ציפורן ואני חושבת שהיא גדלה לא בריא (עבה מידי עם שיפוע למעלה). אחת לשבוע אני שמה את הבוהן עם מים עם סודה לשתיה. היום שייפתי קצת את הבוהן ונראה שבאמצע יש מין נקודה אדומה כזאת כמו אז הפסקתי. מה אני יכולה לעשות?

יתכן נקודת דמם ,בכל מקרה יש לפנות לרופא העור המטפל לקביעת האבחנה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים