פטרייה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

22/04/2011 | 13:34 | מאת: אמיר

שלום! אני בן 26, בריא בד"כ רופא העור אבחן אצלי פטרייה בציפורניי הרגליים (בהתבוננות) הוא שלח אותי לבדיקת דם ובדיקת פטרייה בדיקת הדם מראה שאני כשיר לנטילת טיפול סיסטמי שאלתי היא מדוע הרופא אינו מוכן לטפל בי בכדורים עד שבדיקת המעבדה תוכיח שאכן יש לי פטרייה? זה היה ברור לו שאכן יש לי פטרייה אך עדיין הוא רוצה שנחכה לתשובת הבדיקה ומה אם בבדיקה לא תתגלה הפטרייה? הרי רואים בעין בלתי מזויינת שגוון הציפורן חום והיא מעובה וכל התופעות הקשורות לפטרייה תודה

שלום אמיר אכן רופא העוא שלך נוהג בתבונה ובאחריות לידיעתך קיימות עשרות מחלות ציפורניים שונות ה"דומות " לפטריות לא מקובל לתת טיפול סיסטמי ללא אישור המעבדה קודם לכן בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים