פטרת בבוהן - תרופה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

28/10/2010 | 18:06 | מאת: אורה

שלום דוקטור שמר קיבלתי תרופה חדשה בשם טרבינאפין למחלה. הרופא אמר לי שתופה זאת לא מזיקה. למרות זאת נתן לי את התרופה לחודש ימים וגם בדיקות דם לבדוק מה ההשפעה על הכבד והכליות. ברצוני לציין שאני סובלת מכולסטרול ואוסטופורוזיס ותרופות אחרונות שאני מקבלת. השאלה שלי 1. האם כדור זה אין לו תופעות לוואי. 2. האם הכדור הזה לא מתנגש עם תרופות אחרות כמו כולסטרול ומה אפשר לעשות תודה מראש אורה

התרופה טרבינפין נחשבת כתרופה בטוחה הסיכוי לפגיעה כבדית הינה 1:500,000 כידוע לכל תרופה בעולם קיים פוטנציאל של תופעת לוואי אין קשר בין התרופות של כולסטרול וטרבינפין בברכה דר שמר

29/10/2010 | 08:07 | מאת: אורה

תודה רבה דוקטור

מנהלי פורום פטרת הציפורניים