פטרת ציפורניים ולק

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

21/04/2011 | 12:20 | מאת: נתי

רציתי לדעת האם לק יכול להעביר פטריות ציפורניים מאדם לאדם?? הייתי במכון שטיפלו במישהי עם פטריה ברגל ומרחו לה לק ולאחר מכן מרחו ללקוחה אחרת את אותו הלק ולה לא היו בעיות של פטרת האם זה נכון שלק מעביר פטריות?? תודה ויום טוב

21/04/2011 | 22:58 | מאת: אילן

למיטב ידיעתי, לק אינו יכול להעביר נבגים של פטרת ציפורניים מאחת לשניה היות והנוזל המוביל פיגמנט שקיים בלק הוא בוטיל אצטט, נוזל חריף מאוד - לא יתכן שחיידקים או נבגים יכולים לשרוד נוזל כזה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים