פטרת בבהונות הרגליים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/06/2016 | 09:12 | מאת: אילנה

יש לי פטרת בשתי בהונות הרגליים מזה שנתיים. אני מטפלת כל הזמן בלק לוסריל פעמיים בשבוע וטיפות אגיספור כל יום. עתה הציפורניים חזרו לצבען הטבעי אך בכל צד של הציפורן עדיין יש כתם כהה יותר מהצבע הטבעי שאינו מתפשט(לא כתם כחול אלא קצת כהה יותר מצבע הציפורן). האם ייתכן שהטיפול הוא כל כך ארוך? האם להמשיך בטיפול זה? עכשו עם בוא הקיץ האם אפשר להמשיך למרוח לוסריל אך גם למרוח לק קוסמטי ועליו להמשיך למרוח את הלוסריל? האם טפטוף טיפות אקונומיקה עוזר להדברת הפטרת?

במקרה זה רצוי להבדק אצל מומחה בתחום לצורך איבחן נכון וטיפול בהתאם

05/06/2016 | 18:45 | מאת: אילנה

קראתי את תשובתך אך חוזרת על שאלתי האם אפשר למרוח על הציפורן לק קוסמוי רגיך ועליו את הלוסריל וטיפות האגיספור

מנהלי פורום פטרת הציפורניים