ציפורן שהתנתקה ונפיחות כואבת באצבע

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

17/04/2011 | 13:13 | מאת: מאיה

שלום, ציפורן באצבע היד התנתקה והעור שנמצא מתחתיה לא נראה טוב בלשון המעטה, בנוסף יש נפיחות גדולה מאוד באזור. נפיחות שמלווה בכאב ואודם. התור הוא רק בעוד 3 שבועות. מרגישה שהמצב מחמיר מיום ליום. חוששת שהמצב יהיה בלתי הפיך. מה המלצתך?

שלום רב במקרה כמו שלך אין מנוס לראות רופא עור שתחום התמחותו -פטרת/ ציפורניים קשה לי מאוד להמליץ על טיפול במקרה שלך אשמח לראותך בהקדם - צרי קשר 077-5610063 ותבקשי תור דחוף אלי -בתאום איתי בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים