פטריות בציפורניים האם קשורה לתזונה ומה יעילות

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/06/2016 | 08:57 | מאת: תומר

מלבד מקרי הדבקה לדעתי זה נובע מתזונה הגורמת לשגשוג קנדידה אז צריך לשלב אמטריקס עם תזונה מתאימה ומה לגבי טיפולי לייזר למיניהם האם אפקטיביים תודה

תזונה ופטריות לא מאוד קשורים זה לזה למעט מקרי סוכרת וקנדידה קיימת נטיה בציפור לקשור את הקנדידה למצבים לא רלוונטים.... לייזור יעיל במידה מועטה לפטרת הציפורן מאידך אמטריקס - תרופה מקומית רחבת טווח יש בה כדי להועיל לפטרת הציפורן בוודאי אם היא משולבת עם טיפול מקומי

מנהלי פורום פטרת הציפורניים