עזרה בפטרת הציפורניים - שאלות

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

04/06/2016 | 19:52 | מאת: מישהו

שלום רב לגולשים ולרופאים. כבר כמעט 15 שנה שאני סובל מפטרת בשתי הבהונות ברגליים. זה התחיל בשרותי הצבאי כלוחם ומאז זה לא עבר. בעבר עברתי טיפול תרופתי במשך מספר חודשים שהניב שיפור מועט מאוד. שאלתי המרכזי היא - האם כל הפרסומות של שלל החברות שמטפלות בלייזר או בשאר טיפולים חיצוניים ולא חודרניים בכלל שווים משהו? האם זה הוכח? אם כן מה היא ההמלצה על המכון הכי טוב באזור ת"א. תודה רבה. יוסף ישעיהו

אין כל הוכחה שהלייזרים עובדים בצורה טובה יש אולי אפקט כלשהוא - רק במקרים הקלים

מנהלי פורום פטרת הציפורניים