פטריה בציפורניים עזרה!!

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

01/06/2016 | 17:05 | מאת: קים

שלום, לפני כשנתיים נעלתי במשך תקופה זוג נעליים שלחצו על אצבעות הרגליים. לאחר כמה חודשים בשתי הבהונות נוצרו שטפי דם וכמה שבועות לאחר מכן החלה התרוממות של הציפורניים. לאחר ששתיהן נשרו חלקית (לא מהשורש) שמתי לב לשינוי בצבע הציפורניים והתעבותן אך ורק בשתי הבהונות. לאחר ביקור אצל רופאת עור היא רשמה לי טיפול בלמיסיל למשך שלושה חודשים, את הכדורים נטלתי כמעט חודשיים והפסקתי מאחר שעשו לי לא טוב. מאז עברה כמעט שנה וכעת ביקרתי אצל רופא אחר, הוא המליץ לבצע בדיקה לפטרת בציפורניים (מה שהרופאה הקודמת לא ביצעה לי). בנוסף טען שאם הציפרוניים עברו טראומה יכול להיות שכלל אין פטרת במיוחד שלא נדבקו ציפורניים אחרות ושהציפורן שינתה את צורתה לצמיתות. אני חוששת שזה המצב למרות שמראה הציפורניים עולה בקנה אחד עם תיאור הסימפטומים של פטרייה. מה אפשר לעשות? המצב ממש מתסכל ופוגע באיכות החיים שלי. האם יש פיתרון אם לא מדובר בפטרת?

אכן כן יתכן וקיימת פגיעה בציפורניים בלתי הפיכה רצוי להבדק אצל מומחה בתחום לוות דעתו

מנהלי פורום פטרת הציפורניים