טיפול בפטרת הציפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

09/05/2016 | 23:48 | מאת: רויטל

שלום לכם! יש לי פטרת באצבעות הרגליים. שתי הרגליים נגועות אחת במצב גרוע השני סביר. אני הלכתי לרופא עור ונתן לי כדורים אך היות ויש לי כבד שומני אני לא יכולה ליטול אותם. רציתי לשאול שמעתי על מכשיר ליזר ביתי קיור אקס רציתי לשמוע את חוות דעתכם מומלץ לא מומלץ ? פשוט אני במצב שלא יכולה לנעול נעל סגורה בגלל הפטרת מחכה לתגובה תודה.

רצוי לבצע בדיקה מיקולוגית ( לפטריות ) ולזהות את סוג הפטריה ואז לתת טיפול בהתאם הטיפול בקיורקס עשוי לעזור במקרים הקלים יותר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים