פטרת חוזרת בצפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

14/04/2016 | 12:08 | מאת: רחל

שלום! לפני חצי שנה טופלתי בכדורי אינטרנול בשל פטרת בצפורניים ברגליים, אכן הכדורים עזרו והכל נעלם. אולם שמתי לב שצפורן אחת התחילה לשנות את צבעה- הפטרת חזרה. מה אני יכולה לעשוץ?? איזה טיפול גומר אותם לתמיד?? תודה!!

יש לחזור על משטחים לטפל בהתאם לתשובת התרבית ואחרי הטיפול לחזור שוב פעם על תרביות בכדי לודא שמיגרנו הפטרת גם מעבדתית

03/06/2016 | 05:21 | מאת: רחל

אני עם פטרת הציפורניים מעל 40שנה בעקבות טיפול עם סטרואידים בילדות.טופלתי לסרוגין עם כדורים ומשחות הפטרת נעלמה למשך שנה עם טיפול בכדורים וחזרה שוב.טופלתי שוב במשחות ותכשירים ועדיין ללא הטבה.אני כבר לא יכולה לטפל בכדורים מה ניתן אחרת לעשות.רופא אחר אמר לי כי הגוף שלי מזהה כבר פטרת מרחוק ולכן זה יחזור שוב ושוב.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים