פטרת והנקה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

24/03/2016 | 06:19 | מאת: שרי

שלום, לפני מס שנים הגעתי לרופאת עור מספר פעמים עקב אקזמה, הטיפול שהיא נתנה לי שגוי וכיום אני סובלת מפטרת ציפורניים ברגליים שמפריעה לי ביום יום לא רק מהפן האסטתי. אצל רופאה אחרת טופלתי באגיספור,זה עזר לזמן מוגבל, הפטרת המשיכה והחמירה. אני מניקה תינוקת בת 3 חודשים ורציתי לשאול איזה טיפול מותר בהנקה? איך ניצלים ממתן תרופות פומיות או פעולות כירורגיות? אשמח למענה,משום שהמצב גורם לי לדיכאון של ממש.

צריך לבחור הטיפול בהתאם לממצא הקליני בבדיקה ובהתאם לתרבית מהצפורן

24/03/2016 | 20:17 | מאת: שרי

ראשית תודה רבה לך על המענה המהיר. כיצד אפשר לעכב את הפטרת לפחות עד שאסעים להניק את בתי. הייתי אצל הרופאה, אכן נתנה לי תרבית ציפורניים, אגיספור ואנטיביוטיקה לזיהום שהתפתח לי:( איך אפשר לעכב את הפטרת? אני מתכננת להניק לפחות עד גיל שנה,פלוס. והאם התרופות הללו באמת כל כך מסוכנות?:( תודה...

מנהלי פורום פטרת הציפורניים