איך לא נדבקים בפטרת ברגליים?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

15/03/2016 | 12:50 | מאת: LLL

שלום, לבן זוגי יש פטרת בכל האצבעות ברגליים. לי אין פטרת בכלל אבל אני פוחדת להידבק. הבנתי שבמקלחת גם הוא וגם אני צריכים להתקלח עם כפכפים כדי שלא אדבק. איזה עוד פעולות הוא ואני צריכים לנקוט על מנת שלא אדבק ממנו? כשאנחנו ישנים ביחד האם מומלץ ששנינו נישן עם גרביים או מישהו מאיתנו על מנת שלא יהיה מגע ישיר בין כפות הרגליים? תודה רבה

עיקר ההדבקה הינה במגע רטוב, כמן, מקלחת, בריכה, יש להמנע מלגזור ציפורנייפ באותו מכשיר, להמנע משמוש במגבות משותפות וכולי..

מנהלי פורום פטרת הציפורניים