דחוף - פטריה בבוהן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

14/04/2011 | 18:56 | מאת: א.ק

שלום, הופיעה לי לפני מס' חודשים כתם צהוב קטן בבוהן ומיד קניתי לק ונוזל וטיפלתי לבד, כשראיתי שזה מתפשט פניתי לרופא עור שנתן לי ערכת לק לפעם בשבוע ואגיספור, ועדיין ראיתי התפשטות, אפילו הלכתי לקוסמטיקאית וטיפלתי ע"י מכשיר דמוי לייזר, טיפול של 9 שבועות, אבל עדיין מחמיר. אני נגעלת מפטריות ומאוד רוצה להיפטר מהגועל הזה, בבקשה דחוף עזרה

שלום רב הייתי ממליץ בשלב ראשון להפסיק כל טיפול ולבצע בדיקה לפטריות במקרה מפושט כמו שלך במידה ותצמח פטריה הייתי ממליץ על טיפול בכדורים בנוסף לטיפול המקומי בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים