צמיחת פטריה חדשה למרות טיפול

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

13/04/2011 | 07:38 | מאת: דנה

שלום ד"ר שמר, הייתי אצלך לפני כ- 4 חודשים, אבחנת אצלי פטריה בבוהן הרגל ונתת לי מרשם ללק בשם "לוסריל" , אני מורחת אותו בהתמדה ובקנאות ואכן ציפורן הרגל צומחת והפטריה אט אט נעלמת... אבל היום הבחנתי כי פטריה חדשה צומחת לה שוב בבסיס הציפורן...אני מיואשת - מה עושים? האם הלק אינו יעיל יותר?

שלום רב במקרה כמו שלך רצוי להתחיל במקביל גם טיפול פומי (כדורים דרך הפה ) אם אינך מעוניינת בכדורים אזי יש להתמיד עם השימוש בלק בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים