פטרת ציפורן טיפול

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

02/02/2016 | 17:33 | מאת: חן

שלום רב, אני כרגע בחול בטיול ממושך ושמתי לב שהציפורן שינתה צבע בצד ימין ומתרוממת מבסיסה באותו צד בלבד. התחלתי לטפל בציפורן במשחה פטיר שהייתה לי ולאחר מכן קניתי בבית מרקחת טיפות המכילות ציקלופירוקס. מה ההמלצה להמשך הטיפול עד החזרה לארץ? האם עליי להשתמש אך ורק בטיפות פעמיים ביום או גם לשלב מריחת משחה? בנוסף, האם לגזור את הציפורן ? תודה רבה

בהעדר אפשרות לבדיקה עי רופא עור ממלית על גזירת הציפורן כמה שאפשר ולטפטף צקללופירוקס

מנהלי פורום פטרת הציפורניים