שימוש בmyconail

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

23/01/2016 | 23:51 | מאת: אפי

משתמשת בלק כבר שבועיים. לפי ההוראות. לפטריה בציפורן ברגל. מתי מתחילים לראות שינוי ומה השינוי שאני צריכה לראות? נושרת? נופלת? תודה

בדכ התחלת התגובה מאוד איטית, לפעמים 3-4 חודשים , המטרה שמה שיצמח יצמח בצורה תקינה

26/01/2016 | 12:09 | מאת: גילת

שלום אפי - יש לי לקוחה שסובלת מפטרת בכל אצבעות כף הרגל והטיפול בתכשיר זה מראה תוצאות מאוד יפות לאחר 3 חודשי שימוש קבוע - פעם בחודש היא מגיעה אלי ואני משייפת לה לחלוטין את הציפורן - שווה להתמיד בזה- גילת מש פדיקוריסטית מקצועית

מנהלי פורום פטרת הציפורניים