סוגי פטרת שונים ביד וברגל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

01/12/2015 | 11:20 | מאת: חיים

אשמח לייעוץ בבדיקת מעבדה של ציפורן הרגל אובחן Candida guilliermondii כמו כן אובחן בציפורן הרגל Trichophyton rubrum שאינני יודע מה זה אומר בבדיקת מעבדה של ציפורן היד אובחן Candida parapsilosis רופא כללי רשם לי טרבינאמין תוך מעקב של בדיקות דם אשמח לדעת האם תרופה זו מכסה את שתי סוגי הפטרת או שאולי כל סוג צריך תרופה שונה אציין שאני לוקח תרופה זו כבר חודש ימים, רואה שינוי לטובה בציפורן היד אך עדיין אין כל שינוי בציפורני הרגליים תודה רבה על תשובתכם מעריך מאד את הרופאים המקדישים מזמנם לענות לשואלים חיים

01/12/2015 | 11:23 | מאת: חיים

כמובן הכוונה טרבינאפין (התחלף לי ה"פ" ב"מ") חיים

הפטריה הפטגונית שקרוב לודאי גורמת לבעיה בציפורניים הינה טריכפיטון רוברום שאמורה להגיב לטרבנפין שאר הפטריות שצמחו הינם לרוב ספרופיטיות שלא גורמות לביטוי קליני בהצחלה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים