בדיקות שעשיתי ולא נמצא פיתרון

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

14/10/2015 | 22:45 | מאת: תמיר

שלום רב. לפי מה ששמתי לב ראיתי דוגמא קלאסית לפטרייה בכמה אצבעות ברגליים, עשיתי את הבדיקה ובתוצאותיה רשום שהיא חיובית עם + אחד ורשום שאין צמיחה ונשאל האם קיבלתי טיפול (ולא קיבלתי טיפול) ולכן הרופא אמר לי לבצע שוב את הבדיקה, עשיתי ברגל השניה וגם שם היא היית חיובית והפעם עם ++ וגם שם נרשם שאין צמיחה ושוב נשאל אם קיבלתי טיפול(וגם פה לא קיבלתי טיפול) מה עליי לעשות כדי שאוכל לקבל טיפול? תודה.

שלום תמיר תשובה מיקולוגית אינה שוללת המצאות פטרת !!!! מאידך הימצאות פטריה מעידה על קיומה מומלץ היות ויש בדיקה מיקולוגית חיובית ניתן להתחיל טיפול בהתאם להנחיות הרופא המומחה

23/10/2015 | 06:59 | מאת: תמיר

כשהייתי אצל הרופא הוא אמר שהוא לא יכול להתחיל בטיפול עד שיראה באיזה סוג פטרייה מדובר וגם בבדיקה השנייה שעשיתי לא היה תשובה ברורה.

מנהלי פורום פטרת הציפורניים