יבלת

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

18/09/2015 | 12:14 | מאת: פוצי

שלום לבני בן ה17 יש נגעים שנראים קצת כמו צפורן קטנה נוספת וצמודה לצפורניים באצבעות הקטנות של שתי הרגליים . רופאת עור אבחנה שזו פטרייה והחלה לטפל בחנקן עבר כבר כמה טיפולים שלא עזרו ומפריע לו כמה שעות לאחר כל טיפול עד שמסרב ללכת לטיפול . האם יש עוד שיטות טיפול ? תודה מראש

שלום רב הטיפול לפטרת זה לא באמצעות חנקן !? בכל מקרה רצוי להוועץ עם רופא עור לאיבחון מדוייק וטיפול נאות

20/10/2015 | 12:09 | מאת: פוצי

הרופאה נתנו לו טיפול ב"ורומאל" נראה מה יהיו התוצאות ... אולי נלך לרופא עור אחר שוב תודה

מנהלי פורום פטרת הציפורניים