צמחי מרפא נגד פטרת ציפורנים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

29/08/2015 | 01:17 | מאת: רחלי

ד"ר שלום אני בת 47 יש לי פטרת ציפורנים ועכשיו היא גם עברה לכפות הרגלים בצידי כף הרגל התקלף העור, תשובת התרבית היא trichophyton rubrum . הלכתי לרופאת עור שנתנה לי כדורי טרבינפאין למשך חודש כי יש לי כבד שומני ואינזימי כבד קצת גבוה . אני מתלבטת אם לקחת את הכדורים כי שמעתי שיכול להיות החמרה ועליה נוספת באינזימי הכבד והייתי רוצה לנסות קודם כל אפשרות לטפל בעניין זה דרך צמחי מרפא השאלה שלי האם זה יעזור לי לטפל דרך צמחי מרפא ?

שלום רחלי אין מידע רפואי מהימן שמאשר יעילות צמחי המרפא בטיפול בפטרת לחלופין ישנם מספיק עבודות מאשרות יעילות הטיפול בטרבנפין במידה ולא מתאפשר הטיפול בטרבנפין ניתן לעבור לטיפול בספרנוקס תוך כדי מעקב קפדדני אחחרי ת כבד

מנהלי פורום פטרת הציפורניים